verf-laten-verwijderen

Ecowas Schoonmaakdiensten

Zien = Geloven. Vraag vandaag nog de GRATIS DEMO aan

06 55772869

Ecowas Schoonmaakdiensten

De mensen van Ecowas kennen het perspectief van de ondernemer, de winkelier, de ambtenaar. En natuurlijk die van huiseigenaar. Wij weten hoe belangrijk een schone bedrijfsomgeving en leefomgeving voor u is. En niet alleen voor u. Ook voor werknemers, klanten en bezoekers als u bedrijfseigenaar bent. En voor u en uw gezin als huiseigenaar. Wij snappen dat u als bedrijfseigenaar wat u te winnen heeft met een professionele en schone uitstraling. Dat u zuinig bent op uw spullen en geen schade aan gevel of plaveisel kunt gebruiken. Dat schoon schoon moet zijn. Niet alleen de façade gereinigd, bestrating geboend en kauwgum verwijderd. Maar dat ook op het moment zelf netjes gewerkt moet worden en dat we de boel niet alleen schoon maar ook netjes achterlaten. En dat u als huiseigenaar zo weinig mogelijk verstoring wilt in uw privé omgeving begrijpen we ookheerl goed. Wij snappen dat u graag meedenkt en meedoet om het milieu te sparen. Maar dat uw beurs niet eindeloos diep is en de boel uiteindelijk schoon moet snappen we ook.

Daarom werken we in onze schoonmaakdiensten bij Ecowas vaak met de DOFF. De DOFF is een apparaat dat super verhitte waterdeeltjes (tot wel 150 graden Celsius aan de spuitmond) op het verontreinigde oppervlak spuit. Hitte is één van de factoren die vuil los maakt van een ondergrond. Druk een andere. Maar omdat de DOFF met zulke hoge temperaturen kan werken, kan de druk omlaag. Daardoor loopt u minder risico op beschadiging van de ondergrond door gebruik van te hoge druk. Een fenomeen dat vaker voorkomt dan u denkt.

Tevens hoeven door de krachtige toepassing van hoge temperaturen in het schoonmaakproces minder vaak chemicaliën toegepast te worden. Wij gaan hier niet zeggen dat we nooit chemicaliën gebruiken. Soms is het gebruik van chemicaliën in het schoonmaak proces nodig om tot een schoon resultaat te komen. Door het gebruik van de krachtige DOFF in het schoonmaakproces, kan de concentratie van de noodzakelijkerwijze te gebruiken chemicaliën wel omlaag. Vandaar dus Eco in de naam Ecowas.

Ecowas biedt de volgende diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan:

Ecowas biedt de volgende schoonmaakdiensten aan bedrijven aan:

Welke schoonmaakservices u als bedrijf of overheid ook kiest om door ons te laten uitvoeren, u kunt er vanuit gaan dat:

  • schoon is schoon
  • Er wordt opgeruimd gewerkt met minimale overlast
  • Terrein wordt opgeruimd achter gelaten
  • U betaalt een hele redelijke prijs voor hoge kwaliteit schoonmaakdiensten
  • Waar en wanneer we kunnen (en dat is vaak) gebruiken we geen chemische toevoegingen

Schoon is schoon en ecologisch waar we kunnen.

Vraag vandaag nog een gratis demo aan.

Vrijblijvend een gratis demonstratie?